درود
عطرهای گرون قیمت از برندهای معتبر و با کیفیت که ناامیدتون کردن،و عطرهای ارزونی که با عملکرد خوب غافلگیرتون کردن؟..
عطری که ناامیدم کرد😞
#سوسپیرو پرفیومز لیلاتی Laylati بشدت رایحه ی بد و پرفورمنس ضعیف
#مون بلان اکسپلورر Explorer رایحه ی فوق العاده جذاب ولی ده پاف میزدم بعد یک ربع کلا ناپدید میشد
#آمواج جوبیلیشن مردانه (آمواژ یوبیلشن) Jubilation for Men اینم رایحه ی خیلی عالی و مدرن ولی نسبت به دیگر کارهای امواج پرفورمنس خیلی ضعیفه.
و اما آنهایی که غافلگیرم کرد با اینکه ارزون بود
#مارک جوزف ماین پورهوم Mine Pour Homme اینم رایحه ی کم نظیر و پرفورمنس عالی داره و خنک هست هم چنین ماین ۱۹۷۰ هم نسبت به قیمت غافلگیرتون میکنه عطر خنک معتدل شیرین و تلخ با پخش و ماندگاری چند روزه
#هوگو بوس جین من Hugo Jeans Man اینم ارزون ولی خیلی باکیفیت
عطری که ناامیدم کرد😞
#سوسپیرو پرفیومز لیلاتی Laylati بشدت رایحه ی بد و پرفورمنس ضعیف
#مون بلان اکسپلورر Explorer رایحه ی فوق العاده جذاب ولی ده پاف میزدم بعد یک ربع کلا ناپدید میشد
#آمواج جوبیلیشن مردانه (آمواژ یوبیلشن) Jubilation for Men اینم رایحه ی خیلی عالی و مدرن ولی نسبت به دیگر کارهای امواج پرفورمنس خیلی ضعیفه.
و اما آنهایی که غافلگیرم کرد با اینکه ارزون بود
#مارک جوزف ماین پورهوم Mine Pour Homme اینم رایحه ی کم نظیر و پرفورمنس عالی داره و خنک هست هم چنین ماین ۱۹۷۰ هم نسبت به قیمت غافلگیرتون میکنه عطر خنک معتدل شیرین و تلخ با پخش و ماندگاری چند روزه
#هوگو بوس جین من Hugo Jeans Man اینم ارزون ولی خیلی باکیفیت
عجب! از آمواج و سوسپیرو بعید بود.. .
خیلی تعریف این مارک جوزف رو شنیدم
تقریبا هر عطری از کیلیان بو کردم حالمو بهم زده متاسفانه 🥲نت مشروب به نظرم اصلا جذاب نیست و حس عرق آدم الکلی میده و بقیه عطراشونم عجیبه. ولی یه سری عطر خیلی خوبا مثل لاو دونت بی شای و رولینگ این لاو و پرنسس و اینا رو هنوز متاسفانه تجربه نکردم.
Stellar times از لویی ویتون روی پوست من هیچ شیرینی نداشت و اصلا کهربا رو درک نمیکردم. بیشتر بوی یه اسپری که خانومای تام بوی هم میتونن استفاده کنند رو ازش برداشت میکردم. بد بو نبود به هیچ عنوان ولی رایحه گرونی نبود به نظرم. خیلی عجیب بود برام. L'immensite از اونم بدتر بود و کاملا بوی کف ریش می داد در نظر من و اصلا به قیمتش نمیخوره.
Chloe Nomad هم از نظرم کاملا شبیه عطر مردونه بود و برای بانوان هیچ جذابیتی نداشت و نفهمیدم چرا اینقدر یوتیوبرا قربون صدقش میرن.
هیچ وقت طرفدار پر و پا قرص نت تنباکو نبودم به خاطر همین عجیب نیست که رد توباکو از مانسرا هم متنفرم.
در عوض بین ارزونا عطرای لالیک به نظرم هممممشون فوق العاده هستن و خیلی نسبت به قیمتشون عالین. هم عطرای پیچیده و عجیب دارن (انکر نوار عزیزم) هم عطرای همه پسند و پر بازخورد مثل لالیک لامور.
همچنین اخیرا به خاطر فشار مالی دارم کپی کارای ایرانی رو امتحان میکنم و عطر های عطرسرا عالی بودن. ماندگاریشون از عطرای اصلی هم بیشتره خیلی اوقات و بهترین چیز اینه که سمپل میدن. من فول باتل میس دیور بلومینگ بوکه رو ازشون خریدم چون پرفورمنسش از عطر اصلی هم بهتر بود به مراتب و دقیقا همون رایحه اصلی بود، حتی یه ذره شیرین تر ولی خیلی کم و دلنشین تر.
ببخشید دلم حسابی پر بود و میدونم قراره حسابی همه رو عصبانی کنم. درباره ی خیلی از عطرایی که گفتم هنوز نظر توی صفحشون ننوشتم چون به اندازه ی کافی بهشون فرصت ندادم. شاید نظرمو عوض کنن.
عطر دستساز ایرانی رایحه دقیقا عین اصلی؟ با احترام ولی شامه تون خیلی مبتدی هست
از حیث اجرا و عملکرد (به فرض ماندگاری و پخش) ؟
Puredistance و Clive Christian روایح هر دو بسیار بسیار یواش و شمرده و کوتاه سخن می گفتند :) البته من لحنشون رو دوست داشتم اما هر بار اینجور بودم که "همین فقط! کوشی پس؟!" چون بهاشون... اووف!
از منظر جنس و ساختار رایحه؟
#بای کیلیان آنجلز شیر Angels' Share
که حدس می زنم من، برخلاف عمده ی دوستان، نسبت به اون رنگ و لعاب و جنس عمیق و گیرای مشر0بی کوررنگ ام و برای من فقط یک پای سیب بی آلایش بود! نه که بگم دلچسب نبود :) اما یکوچولو حوصله ام سر رفت بعد از هر بار پوشیدن اش.
#جیاردینی دی توسکانا بیانکو لاته Bianco Latte
بد نبود حقیقتا ولی یکم.. [خمیازه]
اما غافلگیری مثبت؟
#زدیگ اند وولتیر دیس ایز هر This is Her
اصلا فکر نمی کردم این قدری که مجذوب و معتاد اش شدم، مجذوب و معتاد اش بشم. اجرا خوب. رایحه دوست داشتنی.
هم از منظر رایحه ی خلاقانه و هم از حیث اجرا جدا جالب توجه بود! اشخاص بسیاری هم دوست اش داشتتند که اصلا چنین انتظاری ازش نداشتم.
از حیث اجرا و عملکرد (به فرض ماندگاری و پخش) ؟
Puredistance و Clive Christian روایح هر دو بسیار بسیار یواش و شمرده و کوتاه سخن می گفتند :) البته من لحنشون رو دوست داشتم اما هر بار اینجور بودم که "همین فقط! کوشی پس؟!" چون بهاشون... اووف!
از منظر جنس و ساختار رایحه؟
#بای کیلیان آنجلز شیر Angels' Share
که حدس می زنم من، برخلاف عمده ی دوستان، نسبت به اون رنگ و لعاب و جنس عمیق و گیرای مشر0بی کوررنگ ام و برای من فقط یک پای سیب بی آلایش بود! نه که بگم دلچسب نبود :) اما یکوچولو حوصله ام سر رفت بعد از هر بار پوشیدن اش.
#جیاردینی دی توسکانا بیانکو لاته Bianco Latte
بد نبود حقیقتا ولی یکم.. [خمیازه]
اما غافلگیری مثبت؟
#زدیگ اند وولتیر دیس ایز هر This is Her
اصلا فکر نمی کردم این قدری که مجذوب و معتاد اش شدم، مجذوب و معتاد اش بشم. اجرا خوب. رایحه دوست داشتنی.
هم از منظر رایحه ی خلاقانه و هم از حیث اجرا جدا جالب توجه بود! اشخاص بسیاری هم دوست اش داشتتند که اصلا چنین انتظاری ازش نداشتم.
ممنونم بابت پاسخگویی ،راجب رایحه This is her میتونید یکم توضیح بدید؟
۵ عطرهای گرونی که ناامیدم کردن:
#فردریک مال ژرانیوم پور موسیور Geranium Pour Monsieur
#آمواج پرتریل مردانه Portrayal Man
#تاور لانستر مموریز 03 03 Lonestar Memories
#آکوا دی پارما کولونیا آمبرا Colonia Ambra
و پنج عطر ارزونی که شگفتزده ام کردن:
#الیزابت آردن گرین تی (چای سبز) Green Tea
#بنتلی اینتنس ادو پرفیوم Bentley Intense EDP
#جان وارواتوس آرتیسان پور Artisan Pure
۵ عطرهای گرونی که ناامیدم کردن:
#فردریک مال ژرانیوم پور موسیور Geranium Pour Monsieur
#آمواج پرتریل مردانه Portrayal Man
#تاور لانستر مموریز 03 03 Lonestar Memories
#آکوا دی پارما کولونیا آمبرا Colonia Ambra
و پنج عطر ارزونی که شگفتزده ام کردن:
#الیزابت آردن گرین تی (چای سبز) Green Tea
#بنتلی اینتنس ادو پرفیوم Bentley Intense EDP
#جان وارواتوس آرتیسان پور Artisan Pure
درود
شگفت زده فقط موقع تست استیل جنیفر..
ممنونم بابت پاسخگویی ،راجب رایحه This is her میتونید یکم توضیح بدید؟
This Is Her یک رایحه ی کرمی/شیری، وانیلیِ لطیف با یک بعد ملیح چوبی و کمی گل یاسمن هست در نظرم یعنی نوت خیلی صریح و واضحی به غیر از یک وانیل لاکتونیک کمی پر و بال داده شده در کنار گل یاسمن نداشت تا جایی که خاطرمه ( سمپل اش خیلی کم و ناچیز بود بی ادب :/ ) اما می دونید، خیلی شبیه به یک بالم لب یا کره بدن شیری/آجیلی بود با شیرینیِ به اندازه و غلظت به جا.
پوشیدن اش مثل مرطوب کردن پوست تازه استحمام شده با یک لوسیونه.. با اون حس نرم، تمیز، سبک بال و مخملی که مثل هاله ای از ابر دور آدم می شینه... 🌥
ماندگاری جدا خوب، پخش مناسب.
This Is Her یک رایحه ی کرمی/شیری، وانیلیِ لطیف با یک بعد ملیح چوبی و کمی گل یاسمن هست در نظرم یعنی نوت خیلی صریح و واضحی به غیر از یک وانیل لاکتونیک کمی پر و بال داده شده در کنار گل یاسمن نداشت تا جایی که خاطرمه ( سمپل اش خیلی کم و ناچیز بود بی ادب :/ ) اما می دونید، خیلی شبیه به یک بالم لب یا کره بدن شیری/آجیلی بود با شیرینیِ به اندازه و غلظت به جا.
پوشیدن اش مثل مرطوب کردن پوست تازه استحمام شده با یک لوسیونه.. با اون حس نرم، تمیز، سبک بال و مخملی که مثل هاله ای از ابر دور آدم می شینه... 🌥
ماندگاری جدا خوب، پخش مناسب.
خیلی ممنونم🙏
پرفورمنسشون خیلی ناامیدم کرد
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت ادو تویلت Ange Ou Demon Le Secret EDT
#کلینیک کوکوا اند کشمیر Cocoa & Cashmere
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
عطرهای ارزونی ک تا الان شگفت زدم کردن هم بابت رایحه و هم عملکرد
#پارفومز دو چاتو ورسای پرومناد ای ورسای پور اله Promenade a Versailles Pour Elle
#پلیس فوربیدن زنانه Forbidden for Woman
#پلیس دارک وومن Police Dark Women
#آکوالینا پینک شوگر Pink Sugar
سلام عزیزم سایتی میشناسید ک بتونم پینک شوگر رو خریداری کنم؟!