Anita Anita
104
1405/02/22

سوال از عطر بازا

سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨

عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁

خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔

Kambiz Kambiz
1405/02/29

من هر چند سال یبار شیفته ی یه مقوله ی خاص میشم، مثلا ده سال پیش عاشق کتونی شده بودم و بیشتر پیج های فروش کتونی کشور رو فالوو داشتم و اکسپلوور اینستام فقط پست های مربوط به کتونی بود(یادش بخیر اینستا🤦‍♂️) اون موقع یادمه قیمت کتونی های‌کپی ویتنام نهایت۳۰۰تومن الی۴۰۰تومن بود و کتونی اروپایی اورجینال بین۲تومن تا۵تومن بود،طی دو،سه سالی که تب کتونی به جونم افتاده بود با اکثر فروشگاه های معتبر آشنا شده بودم و یه فروشگاه کتونی توی شهر خودمون(گنبدکاووس)بهترین هارو چه از نظر تنوع چه قیمت در کل کشور داشت(فروشگاه کتونیeight) بعد چند سال اتفاقی شیفته دنیای روایح شدم و این یکی دیگه مثل کتونی و پولوشرت و ساعت مچی یه تب موقتی نبود و تبدیل شد به یه اعتیاد غیر قابل ترک😀 که هنوز بعد هشت سال هنوزم گرفتارشم، اکسپلوور اینستام هم تماما پست های مربوط به عطر و دنیای روایح بود(تا قبل از۹اسفند🤦‍♂️) با همه فروشگاه های مطمئن کشور هم آشنا شدم و باهاشون مراوده داشتم توی این مدت، درواقع عطر خریدن تنها ولخرجی محسوب میشه که پشیمونی در بر نداره برام،

Kambiz Kambiz
1405/02/29
در پاسخ به مجتبی :

سلام آنیتا جان

بنده به غیر عطر تو زمینه 

۱_لباس چون شغل بنده هم لباسه تنوع زیاد لباس خوشم میاد تو کمدم پر باشه

۲_چاقو های ساخت چین و چوب بیستبال و باتوم ها این چیزا خیلی خوشم میاد که خیلی هم دارم ازشون

3_تسبیح های گرون قیمت برای ارامش اعصاب همیشه یه تسبیح دستمه از اون دونه درشتا

بیشتر از همشون عاشق ادکلنم فقط

شاید باورت نشه تو بعضی از مواقع پول غذا ندارم میرم ادکلن میخرم😅

درود مجتبی خان، ارادت، آقا آدرس اینترنتی و حضوری فروشگاهتونو بدین خدمت برسیم 🙌

Anita Anita
1405/02/29
در پاسخ به Kambiz :

من هر چند سال یبار شیفته ی یه مقوله ی خاص میشم، مثلا ده سال پیش عاشق کتونی شده بودم و بیشتر پیج های فروش کتونی کشور رو فالوو داشتم و اکسپلوور اینستام فقط پست های مربوط به کتونی بود(یادش بخیر اینستا🤦‍♂️) اون موقع یادمه قیمت کتونی های‌کپی ویتنام نهایت۳۰۰تومن الی۴۰۰تومن بود و کتونی اروپایی اورجینال بین۲تومن تا۵تومن بود،طی دو،سه سالی که تب کتونی به جونم افتاده بود با اکثر فروشگاه های معتبر آشنا شده بودم و یه فروشگاه کتونی توی شهر خودمون(گنبدکاووس)بهترین هارو چه از نظر تنوع چه قیمت در کل کشور داشت(فروشگاه کتونیeight) بعد چند سال اتفاقی شیفته دنیای روایح شدم و این یکی دیگه مثل کتونی و پولوشرت و ساعت مچی یه تب موقتی نبود و تبدیل شد به یه اعتیاد غیر قابل ترک😀 که هنوز بعد هشت سال هنوزم گرفتارشم، اکسپلوور اینستام هم تماما پست های مربوط به عطر و دنیای روایح بود(تا قبل از۹اسفند🤦‍♂️) با همه فروشگاه های مطمئن کشور هم آشنا شدم و باهاشون مراوده داشتم توی این مدت، درواقع عطر خریدن تنها ولخرجی محسوب میشه که پشیمونی در بر نداره برام،

بله یادش بخیر اینستا😄💔

هممون فکر کنم یه برهه داشتیم که قفلی میزدیم رو چیزایی که واسمون موقتی بوده و عذاب وجدانشو گرفتیم😁

خیلیم عالی و ممنونم از نظرت کامبیز جان😃🌹

حتی پرسش هایت هم ، چون خودت زیباست !

و مهندسی شده !

آفرین بانوی زیبا :)

پاسخ های دوستانمان را نخواندم ، اما خواهم خواند ، که بسیار مهم اند از بسیاری بابت ها !

آفرین که بلدی استخراج لایه های رسوبی شخصیت ها را ، همچون یک زمین شناسِ روان شناس ! آفرین :)

پدرم مجموعه تمبر داشت . هم تکی ، هم بلوک و هم ورقی ، حرفه ای بود !

ایضا از بزرگترین کتاب داران بود !

از عاشقان عکاسی بود و آنقدر عکس و ژورنال داشتند که اگر میهمانها یک ماه هم میماندند ، باز وقت کافی نبود به بررسی همه :)

از هر چیز ، بهترینش را داشت برای استفاده ، بسیار باسلیقه بود .

پوشاک را نمیتوانم بگویم کلکسیون ، چون در خانواده ما ، پوشش از مهمترین ها بود !

خودم ، بجز شمال شهر تهران ، هیچکس را سراغ ندارم که به اندازه من ، درین حجم و خصوص پوشاک برند ، لباس داشته باشد . همه فکر میکنند بوتیک دارم و این البسه ، انبار بوتیک است :) هرچند که سالهاست همه را جمع کرده ام ! تمامی ی کت و شلوارها ، پالتوها و بارانیها ، پیراهن های تک رنگ از سفید تا مشکی ، که رنگی نیست نداشته باشم و هر یک ، کراوات همرنگ خود دارند ، چندین ساعت و عینک و ...

کلکسیون فندک ، خصوص رانسون ها !

پدر و مادرم مشترک چندین ژورنال بودند که ماهیانه از اروپا و امریکا توسط پست میرسید !

بسیار اهل شیکپوشی بودند ، خصوص بواسطه شغلشان ! ایضا پدربزرگ و مادربزرگم ، که مادربزرگم ازین باب معروفیت داشت در شهر کرمانشاه ، ایضا طب ! کاملترین مجموعه کاست های موسیقی را داشت ، پدربزرگم وظیفه داشت روزانه با نان سنگک و کاست های جدید وارد منزل شود :))

لباس هایم را جزء مجموعه نمیدانم ، چون همه "موءظف ، مکلف و مسئول" اند بر شیکپوشی !

فقط یک چمدان جوراب نو دارم ، همرنگ کت و شلوارها :)

خودم نماینده انحصاری جامکو ، خزرخز ( که فقط جوراب و لباس زیر چرم نداشت و به ایتالیا صادرات داشت ! ) ، پارس پوشان و بهپوشان بودم . چند سال کوتاه البته ، بخاطر برادر بزرگم کیانوش ، منقضی کردم .

لیک : عطرها ، ساعت ، عینک ، فندک ، خصوص آرشیو بزرگ سینمایی ، و ...

کلکسیون موسیقی ( کاست های اصل قبل ۵۷ ، برندهای آونگ ، کاسپین ، جهان موزیک و ... ) از قمر ملوک ضرابی و وزیری تااا مایکل جکسون :))

که سپس DVD هم اضافه شد :)

حتی کلکسیونی بزرگ از سیگار و کبریت هم داشتم که همراه کلکسیون تمبرهایم بخشیدم .

زمانی صبح یک دست میپوشیدم و عصر یک دست :)

سالهاست جمعشان کردم و گذاشتم منزل مادرم ( که همیشه یک اطاق دارم ) ، تا زمانش !

اگر رسید بلطف خدایم و من زنده بودم !

حتی نخواستم نزد خودم باشند !

اجالتا یک زندگی درویشی را میگذرانم سالهاست !

مدام خودم را سبک تر میکنم ، به اندیشه و تفکری خاص !

اگر مجنون یا حتی علاقمند اینها باشند ، میشوند زنجیر ! و :

هیچ میدانی عذاب قبر چیست ؟؟

اینکه نمیتوانند بروند و مدام مال دنیای خود را دنبال کنند که سرنوشتشان چیست و به دست چه کسان افتد ؟؟!

میدیدم فقرا را که رقص کنان میروند ، ایضا حتی ثروتمندانی که دل در گرو مال دنیا نداشتند !

لیک مابقی ، وای از گرفتاریهای ذهنی شان ! عذاب قبر !!

بعنوان بازی ، خوب اند لیک بعنوان عشق : وای ! چه عذابی !

بگذار چون دوستت دارم ، مهمترین درس زندگی ات را تقدیمت کنم :

مثلا برای پوشاک ، یا عطر ، یا هرچه :

اگر برای خدا بپوشی ، آنوقت خدا چنان کلکسیونی از پوشاک بر تو دهد که مجموعه داران بزرگ ، انگشت به دهن بمانند !! حتی اگر فقیر باشی !!

دست بر هر چه نهی ( چون برای عرضه زیبایی خود بر " او" میخواهی اش ) مال تو خواهد بود و شد !!

آزمایش کن !

یادت باشد او گول نمیخورد !

شک ندارم ملتفت منظور هستی ، که هوشیاری !

ارادت ها ⚘

ما را کجاها بردی با این پرسش دقیق ات 😄

علیرضا علیرضا
1405/02/30

من با کفش رانینگ😌 

و کتاب چه درسی چه رمان

Anita Anita
1405/02/30
در پاسخ به کامبیز سخی :

حتی پرسش هایت هم ، چون خودت زیباست !

و مهندسی شده !

آفرین بانوی زیبا :)

پاسخ های دوستانمان را نخواندم ، اما خواهم خواند ، که بسیار مهم اند از بسیاری بابت ها !

آفرین که بلدی استخراج لایه های رسوبی شخصیت ها را ، همچون یک زمین شناسِ روان شناس ! آفرین :)

پدرم مجموعه تمبر داشت . هم تکی ، هم بلوک و هم ورقی ، حرفه ای بود !

ایضا از بزرگترین کتاب داران بود !

از عاشقان عکاسی بود و آنقدر عکس و ژورنال داشتند که اگر میهمانها یک ماه هم میماندند ، باز وقت کافی نبود به بررسی همه :)

از هر چیز ، بهترینش را داشت برای استفاده ، بسیار باسلیقه بود .

پوشاک را نمیتوانم بگویم کلکسیون ، چون در خانواده ما ، پوشش از مهمترین ها بود !

خودم ، بجز شمال شهر تهران ، هیچکس را سراغ ندارم که به اندازه من ، درین حجم و خصوص پوشاک برند ، لباس داشته باشد . همه فکر میکنند بوتیک دارم و این البسه ، انبار بوتیک است :) هرچند که سالهاست همه را جمع کرده ام ! تمامی ی کت و شلوارها ، پالتوها و بارانیها ، پیراهن های تک رنگ از سفید تا مشکی ، که رنگی نیست نداشته باشم و هر یک ، کراوات همرنگ خود دارند ، چندین ساعت و عینک و ...

کلکسیون فندک ، خصوص رانسون ها !

پدر و مادرم مشترک چندین ژورنال بودند که ماهیانه از اروپا و امریکا توسط پست میرسید !

بسیار اهل شیکپوشی بودند ، خصوص بواسطه شغلشان ! ایضا پدربزرگ و مادربزرگم ، که مادربزرگم ازین باب معروفیت داشت در شهر کرمانشاه ، ایضا طب ! کاملترین مجموعه کاست های موسیقی را داشت ، پدربزرگم وظیفه داشت روزانه با نان سنگک و کاست های جدید وارد منزل شود :))

لباس هایم را جزء مجموعه نمیدانم ، چون همه "موءظف ، مکلف و مسئول" اند بر شیکپوشی !

فقط یک چمدان جوراب نو دارم ، همرنگ کت و شلوارها :)

خودم نماینده انحصاری جامکو ، خزرخز ( که فقط جوراب و لباس زیر چرم نداشت و به ایتالیا صادرات داشت ! ) ، پارس پوشان و بهپوشان بودم . چند سال کوتاه البته ، بخاطر برادر بزرگم کیانوش ، منقضی کردم .

لیک : عطرها ، ساعت ، عینک ، فندک ، خصوص آرشیو بزرگ سینمایی ، و ...

کلکسیون موسیقی ( کاست های اصل قبل ۵۷ ، برندهای آونگ ، کاسپین ، جهان موزیک و ... ) از قمر ملوک ضرابی و وزیری تااا مایکل جکسون :))

که سپس DVD هم اضافه شد :)

حتی کلکسیونی بزرگ از سیگار و کبریت هم داشتم که همراه کلکسیون تمبرهایم بخشیدم .

زمانی صبح یک دست میپوشیدم و عصر یک دست :)

سالهاست جمعشان کردم و گذاشتم منزل مادرم ( که همیشه یک اطاق دارم ) ، تا زمانش !

اگر رسید بلطف خدایم و من زنده بودم !

حتی نخواستم نزد خودم باشند !

اجالتا یک زندگی درویشی را میگذرانم سالهاست !

مدام خودم را سبک تر میکنم ، به اندیشه و تفکری خاص !

اگر مجنون یا حتی علاقمند اینها باشند ، میشوند زنجیر ! و :

هیچ میدانی عذاب قبر چیست ؟؟

اینکه نمیتوانند بروند و مدام مال دنیای خود را دنبال کنند که سرنوشتشان چیست و به دست چه کسان افتد ؟؟!

میدیدم فقرا را که رقص کنان میروند ، ایضا حتی ثروتمندانی که دل در گرو مال دنیا نداشتند !

لیک مابقی ، وای از گرفتاریهای ذهنی شان ! عذاب قبر !!

بعنوان بازی ، خوب اند لیک بعنوان عشق : وای ! چه عذابی !

بگذار چون دوستت دارم ، مهمترین درس زندگی ات را تقدیمت کنم :

مثلا برای پوشاک ، یا عطر ، یا هرچه :

اگر برای خدا بپوشی ، آنوقت خدا چنان کلکسیونی از پوشاک بر تو دهد که مجموعه داران بزرگ ، انگشت به دهن بمانند !! حتی اگر فقیر باشی !!

دست بر هر چه نهی ( چون برای عرضه زیبایی خود بر " او" میخواهی اش ) مال تو خواهد بود و شد !!

آزمایش کن !

یادت باشد او گول نمیخورد !

شک ندارم ملتفت منظور هستی ، که هوشیاری !

ارادت ها ⚘

ما را کجاها بردی با این پرسش دقیق ات 😄

درود بر شما آقای سخی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه😃✨چقدر دلتنگ شما بودم...😃، بسیار یادتون میکردم و وقتی پاسخ شما رو روی صفحه م دیدم خیلی خوشحال شدم، خداوند شما رو برای ما نگه داره  و همواره سلامت و خوش حال باشید جناب✨

من مطمئن بودم چنین شخصیت اصیل و صاحب قلمی قطعا دست پرورده خانواده ای محترم و اصیلی هستش؛ خداوند رفتگان شما رو بیامرزه و عزیزانتون رو هم برای شما و شما رو هم برای ایشان حفظ کنه آقای سخی عزیز✨

خیلی لذت بردم از تمام سخنان شما 🤌🏻😃

من مطمئنم کلکسیون هایی که داشتید از بهترین ها بوده چرا که صاحبش شمایید؛ شخصیتی خوش سلیقه،صاحب هنر، صاحب قلم و صاحب تمام زیبایی ها...🤌🏻

و چقدر که من درک کردم اون به اصطلاح حقیقت تلخ عذاب قبر و دل کندن از اموال رو ...🫠

من همیشه توصیه های شما رو با جان و دل میپذیرم و گوش میدم آقای سخی عزیز، شما همواره بر من لطف داشتید و دارید، خیلی سپاسگزارم از شما 🫠🙏🏻💗 آشنایی با شما مایه افتخار من بوده و چه خوش شانس بودم که این افتخار رو داشتم😃

سلامت باشید و در پناه حق جناب🌹✨

Anita Anita
1405/02/30
در پاسخ به علیرضا :

من با کفش رانینگ😌 

و کتاب چه درسی چه رمان

به به خیلیم عالی😁🤌🏻 کتاب درسی:) پس نتیجه این علاقه میشه نمره های بالای درسی 🤌🏻

غزال غزال
1405/03/01
در پاسخ به Anita :

این بیشتر میشه تخصص پیدا کردن تو اون زمینه و باید دیگه ازت مشاوره زیبایی مو بگیرم بانو 🤌🏻👀 نمیدونم به کارت بیاد یا نه منم خیلی ماسک مو و این چیزا از برند های مختلف استفاده کردم ولی آخرسر محصولات برند ایتالیایی میلک شیک واقعا موثر بود واسم ، حتی بهتر از محصولات فینو عمل کرد، پیشنهاد میکنم یسری تست کن (اگر تستش نداشتی) مطمئنم راضیت میکنه غزال جان😁🤌🏻

درود بر شما خانم خوشگل. 

البته که پیشنهادات شما هم بسیار کمک کنندست! اسم این برند رو تا حالا نشنیده بودم چه جالب! حتما امتحان میکنم. 

من خودم برند کره ای الیزاوکا رو خیلی دوست دارم. ولی خیلی گرونه با حجم های بسیار کم 🥲

خواهر عزیز و خوش سیما خانم انیتا من در کنار عطر سینما برام جذابه ولی خب دیگه کسی فیلم کلکسیون نمیکنه مثل قدیم اینجا دوست دارم چند فیلم فوق العاده ای که این اواخر دیدم رو براتون بنویسم. 

کفر ناحوم از سینمای لبنان میتونید این فیلم رو بارها ببینید

گل‌های جنگ با بازی کریستین بیل فراتر از یک فیلمه

فایتر این فیلم هم کریستین بیل بازی می‌کنه

گوندی از سینمای هند آرجون کاپور و رنویر سینگ

صنم تری قسم از سینمای هند 

هاراگیری از سینمای ژاپن

انتقام جو با بازی اسکات ادکینز

نو یو ترن با بازی جنیفر لوپز و شأن پن

حفره این فیلم قدیمی هست و از سینمای فرانسه

ظهر بنفش با بازی آلن دلون

تهاجم با بازی نیکول کیدمن

مرز سه گانه 

د فال در ژانر دلهره و بسیار زیبا

یه سریالی هم که از شبکه ی من و تو دیدم و خیلی عالی بود بینوایان محصول فرانسه

البته بگم این لیست بهترین ها نیست لیستی هست که این دو سه سال آخر دیدم و تو ذهنم بود لطفاً حتماً ببینید پشیمون نمیشی .

Anita Anita
1405/03/03
در پاسخ به علی موسوی :

خواهر عزیز و خوش سیما خانم انیتا من در کنار عطر سینما برام جذابه ولی خب دیگه کسی فیلم کلکسیون نمیکنه مثل قدیم اینجا دوست دارم چند فیلم فوق العاده ای که این اواخر دیدم رو براتون بنویسم. 

کفر ناحوم از سینمای لبنان میتونید این فیلم رو بارها ببینید

گل‌های جنگ با بازی کریستین بیل فراتر از یک فیلمه

فایتر این فیلم هم کریستین بیل بازی می‌کنه

گوندی از سینمای هند آرجون کاپور و رنویر سینگ

صنم تری قسم از سینمای هند 

هاراگیری از سینمای ژاپن

انتقام جو با بازی اسکات ادکینز

نو یو ترن با بازی جنیفر لوپز و شأن پن

حفره این فیلم قدیمی هست و از سینمای فرانسه

ظهر بنفش با بازی آلن دلون

تهاجم با بازی نیکول کیدمن

مرز سه گانه 

د فال در ژانر دلهره و بسیار زیبا

یه سریالی هم که از شبکه ی من و تو دیدم و خیلی عالی بود بینوایان محصول فرانسه

البته بگم این لیست بهترین ها نیست لیستی هست که این دو سه سال آخر دیدم و تو ذهنم بود لطفاً حتماً ببینید پشیمون نمیشی .

خیلی ممنونم از لطفتون علی آقا🌹🥹

بله درست میفرمایید، راستش به لطف مادرم که عاشق بالیووده و همچنین مجموعه ای از آلبوم عکس های بازیگران قدیمی هند رو داره اکثرا فیلم هاشون رو دیدم، حتی به ناچار!😄

از بین مواردی هم که گفتید یسریاشون رو توی لیستم داشتم که نگاه کنم و طبق معمول یادم میرفت🫠💔 ولی بینوایان رو من هم از شبکه منو تو قبلا دیده بودم واقعا سریال قشنگی بود🤌🏻

ممنونم از پیشنهادتون حتما اینسری میبینمشون🌹😃

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟