نَرشا نَرشا
14
1405/02/30

اولریک د وارن

درود 

عطرهای برند اولریک د وارن رو تست داشتید؟

ممنون میشم اگه راجب روایح و پرفورمنسشون بگین

ن

Pooria Pooria
1405/02/30

سلام وقت بخیر 

به نسبت قیمت خوب هستن. فکر کنم تولیدات جدید تو ایران پر میشه 

نَرشا نَرشا
1405/02/30
در پاسخ به Pooria :

سلام وقت بخیر 

به نسبت قیمت خوب هستن. فکر کنم تولیدات جدید تو ایران پر میشه 

درود متشکرم بابت پاسخگویی 

من شنیدم فقط توی ایران بسته بندی میشن..

درود

☀️مدل گلد ایسیم شبیه شنل نامبر فایو بود. پودری الدئیدی ولی ماندگاری نیم ساعته داشت

🌸یه مدل  صورتی هم تست کردم شکل گلد ایسیم بود بشدت مصنوعی و بچگونه دوسش نداشتم

🍑مدل خامه هلو خیلییی فینت و کم جون و ابنباتی معمولی با بوی کم اصلا خامه و بستنی و هلو حس نکردم. توی هرم فراگرانتیکا بستنی هم داره

☕️ مدل قهوه و وانیل بوی اسپری شکلاتی اکس میداد و خبری از قهوه نبود یه بوی نعنایی شکلاتی

تا اینجا همشون در حد بادی میست بود کیفیتشون و بنظرم واسه دختربچه های ۹ ساله ک میخوان وارد دنیای روایح شن مناسبن

هرچند این پایینیارو بدجور دوست دارم پیدا کنم😩 لطفا یافتی بهم خبر بده هر طور ک شد😅

Varensia White #اولریک دو وارنس وارنسیا وایت Varensia White 

Varens d'Orient Amethyst #اولریک دو وارنس وارنس د اورینت امتیست Varens d'Orient Amethyst 

Varens d`Orient Rubis #اولریک دو وارنس وارنس د اورینت روبیس Varens d`Orient Rubis 

Mini Charm #اولریک دو وارنس مینی چرم Mini Charm 

Lily Prune Sublime Vanilla #اولریک دو وارنس لیلی پرون سابلیم وانیلا Lily Prune Sublime Vanilla 

Lily Prune Musk Patchouli #اولریک دو وارنس لیلی پرون مسک پچولی Lily Prune Musk Patchouli 

Pooria Pooria
1405/02/30
در پاسخ به نَرشا :

درود متشکرم بابت پاسخگویی 

من شنیدم فقط توی ایران بسته بندی میشن..

من سه کار این برند رو دارم. کیفیت خوبی داره در حد الحمبرا شاید بهتر ، خصوصا توی پخش و ماندگاری، چرب و رنگ دار هم نیست.

دو کار جدید ۵۰ میل هم تهیه کردم با روایح جالب، یکیش بوی پاستیل نوشابه ای میده. سلفون نداشت و به محض اسپری نشت کرد که بعد درست شد. 

پیشنهاد میکنم ۵۰ میل ها رو امتحان کنید. ولی انتظار ماندگاری نداشته باشین

دانیال دانیال
1405/02/30

در حد فرگرنس ورد نسخه های پنجاه میل.. 

نَرشا نَرشا
1405/02/30
در پاسخ به نوشافرین :

درود

☀️مدل گلد ایسیم شبیه شنل نامبر فایو بود. پودری الدئیدی ولی ماندگاری نیم ساعته داشت

🌸یه مدل  صورتی هم تست کردم شکل گلد ایسیم بود بشدت مصنوعی و بچگونه دوسش نداشتم

🍑مدل خامه هلو خیلییی فینت و کم جون و ابنباتی معمولی با بوی کم اصلا خامه و بستنی و هلو حس نکردم. توی هرم فراگرانتیکا بستنی هم داره

☕️ مدل قهوه و وانیل بوی اسپری شکلاتی اکس میداد و خبری از قهوه نبود یه بوی نعنایی شکلاتی

تا اینجا همشون در حد بادی میست بود کیفیتشون و بنظرم واسه دختربچه های ۹ ساله ک میخوان وارد دنیای روایح شن مناسبن

هرچند این پایینیارو بدجور دوست دارم پیدا کنم😩 لطفا یافتی بهم خبر بده هر طور ک شد😅

Varensia White #اولریک دو وارنس وارنسیا وایت Varensia White 

Varens d'Orient Amethyst #اولریک دو وارنس وارنس د اورینت امتیست Varens d'Orient Amethyst 

Varens d`Orient Rubis #اولریک دو وارنس وارنس د اورینت روبیس Varens d`Orient Rubis 

Mini Charm #اولریک دو وارنس مینی چرم Mini Charm 

Lily Prune Sublime Vanilla #اولریک دو وارنس لیلی پرون سابلیم وانیلا Lily Prune Sublime Vanilla 

Lily Prune Musk Patchouli #اولریک دو وارنس لیلی پرون مسک پچولی Lily Prune Musk Patchouli 

درود نوشافرین عزیز ممنون بابت وقتی که گذاشتی و پاسخگویی .

حالا من 6+9 هستم و در حد الف ب پ توی دنیای بی کران عطرها🤓 اگه پرفورمنس معمولی داشته باشن میخرم،بدجور دارن وسوسه ام میکنن با اون باتلای خوشرنگ و  نت‌هاشون..

امیتیست رو توی سایت ا.ر.ش.ا.ک.و دیدم البته با یه قیمت خیلی غیر منطقی نسبت به بقیه عطرهای این برند،حدودا چهار تا پنج میلیون .

و مینی ها: Mini Love, Mini Pink , Mini Vanilla توی د.ی.ج.ی ک.ا.ل.ا موجود هستن 

نَرشا نَرشا
1405/02/30
در پاسخ به Pooria :

من سه کار این برند رو دارم. کیفیت خوبی داره در حد الحمبرا شاید بهتر ، خصوصا توی پخش و ماندگاری، چرب و رنگ دار هم نیست.

دو کار جدید ۵۰ میل هم تهیه کردم با روایح جالب، یکیش بوی پاستیل نوشابه ای میده. سلفون نداشت و به محض اسپری نشت کرد که بعد درست شد. 

پیشنهاد میکنم ۵۰ میل ها رو امتحان کنید. ولی انتظار ماندگاری نداشته باشین

واقعاً ؟ فکرشو نمی‌کردم با این قیمت‌ها اینطور باشن! 

شما کدومارو دارین که همچین کیفیتی داشتن؟

پرفورمنس پنجاه میل ها تقریبا چقدره

در پاسخ به نَرشا :

درود نوشافرین عزیز ممنون بابت وقتی که گذاشتی و پاسخگویی .

حالا من 6+9 هستم و در حد الف ب پ توی دنیای بی کران عطرها🤓 اگه پرفورمنس معمولی داشته باشن میخرم،بدجور دارن وسوسه ام میکنن با اون باتلای خوشرنگ و  نت‌هاشون..

امیتیست رو توی سایت ا.ر.ش.ا.ک.و دیدم البته با یه قیمت خیلی غیر منطقی نسبت به بقیه عطرهای این برند،حدودا چهار تا پنج میلیون .

و مینی ها: Mini Love, Mini Pink , Mini Vanilla توی د.ی.ج.ی ک.ا.ل.ا موجود هستن 

خواهش میکنم عزیزم

از ارشاکو دوست ندارم خرید کنم پشتیبانی بی ادبی دارن. نمیدونم حالا عوض شده یا ن ولی خیلی اذیت شدم بار اخر باهاشون. یا بعضی عطراش نمیدونم چرا ۴۰ میلیون قیمت خوردن درصورتی ک ۱۰ دلاره قیمت واقعیشون🤔  یا سمپلاش فرقی نمیکنه از شنل باشن یا اجمل همش ۸۰ تومنن... یکم گیج کنندست برام

شما تجربه خرید داشتی ازشون؟

Maxxine Maxxine
1405/02/31
در پاسخ به نوشافرین :

خواهش میکنم عزیزم

از ارشاکو دوست ندارم خرید کنم پشتیبانی بی ادبی دارن. نمیدونم حالا عوض شده یا ن ولی خیلی اذیت شدم بار اخر باهاشون. یا بعضی عطراش نمیدونم چرا ۴۰ میلیون قیمت خوردن درصورتی ک ۱۰ دلاره قیمت واقعیشون🤔  یا سمپلاش فرقی نمیکنه از شنل باشن یا اجمل همش ۸۰ تومنن... یکم گیج کنندست برام

شما تجربه خرید داشتی ازشون؟

نواشفرین جان ار...اکو ادعا می کنه که شیشه های کامل عطور اش "تا حد زیادی" اصیل و اوریجینال برند هستند ولی سمپل هاش "مشابه بو های های کپی" 

من خیییییلی وقت پیش عطر Madonna Truth or Dare Naked رو بعد از گشتن زمین و زمان و یک دنیا استیصال اونجا پیدا کردم (شیشه کامل) و پشتبندش ریسک بلایند بای رو به جون خریدم با کلی سلام صلوات و ثبت سفارش کردم که سایت، داوطلبانه باهام تماس گرفتن تا اطلاع بدن "کارهای ما مشابه های بسیار باکیفیت و های کپی برندهای مطرح هستند" و ...این حرفا و "صلاحه در جریان باشید!" و من گفتم پس لغو! که گفتند "البته شیشه های کامل اوریجینال اند و سمپل ها مشابه دست ساز، اما با این وجود اعلا"

یعنی هاه؟! نهایتا اصل هستند یا خیر یا... چی؟

حداقل اش خودخواسته و پویا تماس گرفتند! دمشون گرم لابد.

نتیجتا این قضیه قیمت یکسان سمپل هاشون رو هم توجیه می کرد... دست ساز و مشابه!

مخلص کلام این که، من تو ذوق خورده و مستاصل تر از پیش، پرونده ی ارشاکو رو بستم، مهر کردم و سپردم به دست خدا.

نَرشا نَرشا
1405/02/31
در پاسخ به دانیال :

در حد فرگرنس ورد نسخه های پنجاه میل.. 

متشکرم بابت پاسخگویی ،تشبیه خوبی بود

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟