درود
عطرهای برند اولریک د وارن رو تست داشتید؟
ممنون میشم اگه راجب روایح و پرفورمنسشون بگین
ن
خواهش میکنم عزیزم
از ارشاکو دوست ندارم خرید کنم پشتیبانی بی ادبی دارن. نمیدونم حالا عوض شده یا ن ولی خیلی اذیت شدم بار اخر باهاشون. یا بعضی عطراش نمیدونم چرا ۴۰ میلیون قیمت خوردن درصورتی ک ۱۰ دلاره قیمت واقعیشون🤔 یا سمپلاش فرقی نمیکنه از شنل باشن یا اجمل همش ۸۰ تومنن... یکم گیج کنندست برام
شما تجربه خرید داشتی ازشون؟
حقیقتا منم بخاطر همین قیمتای گیج کننده و غیر منطقیش تا حالا چیزی ازش نخریدم
نواشفرین جان ار...اکو ادعا می کنه که شیشه های کامل عطور اش "تا حد زیادی" اصیل و اوریجینال برند هستند ولی سمپل هاش "مشابه بو های های کپی"
من خیییییلی وقت پیش عطر Madonna Truth or Dare Naked رو بعد از گشتن زمین و زمان و یک دنیا استیصال اونجا پیدا کردم (شیشه کامل) و پشتبندش ریسک بلایند بای رو به جون خریدم با کلی سلام صلوات و ثبت سفارش کردم که سایت، داوطلبانه باهام تماس گرفتن تا اطلاع بدن "کارهای ما مشابه های بسیار باکیفیت و های کپی برندهای مطرح هستند" و ...این حرفا و "صلاحه در جریان باشید!" و من گفتم پس لغو! که گفتند "البته شیشه های کامل اوریجینال اند و سمپل ها مشابه دست ساز، اما با این وجود اعلا"
یعنی هاه؟! نهایتا اصل هستند یا خیر یا... چی؟
حداقل اش خودخواسته و پویا تماس گرفتند! دمشون گرم لابد.
نتیجتا این قضیه قیمت یکسان سمپل هاشون رو هم توجیه می کرد... دست ساز و مشابه!
مخلص کلام این که، من تو ذوق خورده و مستاصل تر از پیش، پرونده ی ارشاکو رو بستم، مهر کردم و سپردم به دست خدا.
سلام عزیزم. نمیدونم چرا توی قسمت پرسش و پاسخ نوتیفیکیشن نمیاد و شانسی نوشتتو خوندم! و چقدر خوب شد ک اطلاع دادی چون منم میخاستم ریسک بلایند بای مدونا تروث در سفیدو بجون بخرم چون هیچچچ جا موجود نیست جز اینجا. دقیقا توی سایت درج شده اورجینال ولی الان میگن کپی پس همش فیکن و الان قیمتا میک سنس میکنه😂
پولو پس دادن یا ثبت سفارش نکرده بودی هنوز؟
ای وای 😵واقعااااا ممنونم ازت دختر💘🌸
سلام عزیزم. نمیدونم چرا توی قسمت پرسش و پاسخ نوتیفیکیشن نمیاد و شانسی نوشتتو خوندم! و چقدر خوب شد ک اطلاع دادی چون منم میخاستم ریسک بلایند بای مدونا تروث در سفیدو بجون بخرم چون هیچچچ جا موجود نیست جز اینجا. دقیقا توی سایت درج شده اورجینال ولی الان میگن کپی پس همش فیکن و الان قیمتا میک سنس میکنه😂
پولو پس دادن یا ثبت سفارش نکرده بودی هنوز؟
ای وای 😵واقعااااا ممنونم ازت دختر💘🌸
ابتدا این که، متوجه شدم اسمتون رو سهوا ناجور تایپ کردم نوشافرین جان و پوزش :)
و این که بله، بلافاصله پس از تماسشون، سفارش لغو شد و مبلغ در فاصله ی کمی برگشت داده شد به کارتم.
باز هم به نظرم جای شکر داره که وجدانشون موظفشون کرد پشاپیش این مورد رو با خریدار در میون بذارن؛ هرچند همچنان یکم تو اون تماس من رو می پیچوندن و از اعتراف مستقیم غیراصل بودن محصولاتشون طفره می رفتن :)
آخ که مدوناها واقعا زمانی به آیینه ی دق من بدل شده بودن... حتی وصف رایحه به کنار، شیشه هاشون هم به چشمم خیلی زیبا می اومد! نمی دونم روزی روزگاری برسه که بهشون دسترسی ای پیدا کنیم یا خیر، و نمی دونم از پیش در جریان هستید یا نه، ولی الکساندر مک کوئین ا دُ پرفیوم زنانه (نسخه اصلی) گویا بسیااار شبیه به تروث اُر دِر سفیدپوش هست!
سمپل اش تو اون سایت گرونه با لوگوی بنفش گیر میاد و مریمِ نیمه آدامسی زیبا و صیقلی ای هم بود به نظرم که صرف شباهتش با مدونای مد نظرتون گفتم بگم اگر روزی اون مدونا رو در جای موجه و معتبری جستید، سمپلِ یکی از مشابهات و نزدیکانش در دسترس هست ;}
💞
ابتدا این که، متوجه شدم اسمتون رو سهوا ناجور تایپ کردم نوشافرین جان و پوزش :)
و این که بله، بلافاصله پس از تماسشون، سفارش لغو شد و مبلغ در فاصله ی کمی برگشت داده شد به کارتم.
باز هم به نظرم جای شکر داره که وجدانشون موظفشون کرد پشاپیش این مورد رو با خریدار در میون بذارن؛ هرچند همچنان یکم تو اون تماس من رو می پیچوندن و از اعتراف مستقیم غیراصل بودن محصولاتشون طفره می رفتن :)
آخ که مدوناها واقعا زمانی به آیینه ی دق من بدل شده بودن... حتی وصف رایحه به کنار، شیشه هاشون هم به چشمم خیلی زیبا می اومد! نمی دونم روزی روزگاری برسه که بهشون دسترسی ای پیدا کنیم یا خیر، و نمی دونم از پیش در جریان هستید یا نه، ولی الکساندر مک کوئین ا دُ پرفیوم زنانه (نسخه اصلی) گویا بسیااار شبیه به تروث اُر دِر سفیدپوش هست!
سمپل اش تو اون سایت گرونه با لوگوی بنفش گیر میاد و مریمِ نیمه آدامسی زیبا و صیقلی ای هم بود به نظرم که صرف شباهتش با مدونای مد نظرتون گفتم بگم اگر روزی اون مدونا رو در جای موجه و معتبری جستید، سمپلِ یکی از مشابهات و نزدیکانش در دسترس هست ;}
💞
خواهش میکنم عزیزم🌸
بازم خداروشکر ک اطلاع دادن. من شنیدم مایکل کورس هم شبیه مدوناس و همنیطور
#مونوتم فاین فرگرنسز ونزیا توبرز Tuberose این عطر مونوتم.
و اینکه توی فراگرانتیکا خیلی گفته بودن بوی مریم مدونا بشدت شارپ و قدیمیه ولی من دوست داشتم خودم تستش کنم😞 اون مدل naked رو هم یکی از یوتوبرای مورد علاقم چقدددر تعریفشو میداد...
امیدوارم بشه جایی با قیمت خوب موجود بشن. موافقم شیشه هاشون واقعا زیباست👌🏻