درود
بهترین عطرهای توت فرنگی محور ؟
درود
ممنون بابت پاسخگویی ،امیتیست رو داشتم برای من بیشتر بوی انگور فرنگی و رز و وانیل داره ..
ممنون عزیزم ،عطر آخری که معرفی کردی برام جدید بود! هیچ جا چشمم بهش نخورده بود ،دستم بیاد حتما تست میکنم
نرشا جان سلام به عزیز
اگر غلبه ی بی ابا، صریح و محض توت فرنگی رو مد نظر دارید، ضمن حضور اون حس منحصر به فرد سینثتیک/مصنوعی و پلاستیکی اش:
که یک توت فرنگی بسیار صمغی، کشدار، سرسنگین و همزمان کمی آدامسی/پلاستیکی ست...
و
#مونتال رزز الکسیر Roses Elixir
که یک توت فرنگی توامان پلاستیکی و شامپویی ست...
#باربری هر (بربری هر) Burberry Her
که بیشتر نسخه ی Intense 2024 اش مد نظرم بود؛ یک میلک شیک توت فرنگی یا نوار خشک و نجویده ی آدامس توت فرنگی ست...
#تیری موگلر وومنیتی پور اله Womanity Eau pour Elles
من عاشق این یکی ام! متاسفم که الآنه بسیار دشواررس و نایابه هرچند گاه به گاه سمپل اش کف سایت ها ممکنه به چشم بخوره. یک توت فرنگیِ کوکتلیِ خنک، نمکی، ملیح و بشاش تابستانه. بسیار پوشیدنی و فرح بخش...
#هیلد سولیانی فراگولا سالاتا Fraaagola Saalaaata
پاک کن توت فرنگی. خشک و پلاستیکی.
#استفان هامبرت لوکاس 777 ونوم اینکارنت Venom Incarnat
وصف اش یکم دشواره راستش.. اگر ملموس بخوام توصیف اش کنم، بوی یک سری پاک کن بسیار معطر توت فرنگی محور داره اگر به فرض این پاک کن ها رو در ظرف استیل بیمارستان یا آزمایشگاه زیر بینی بگیرید و بو کنید :)) یا یک لاک ناخن صنعتی کمی کهنه و غلیظ رو روی این پاک کن ها بریزید.
Wet Cherry Liquor از برند BOHOBOCO هم هست که پیج اش در حال حاضر در سایت نیست و بسیار شبیه به Lost Cherry ست با یک توت فرنگی بارزتر که به نظرم شکیل و شاد و خوش ترکیب اومد.
بعضی گزینه ها حقیقتا نیش و به اصطلاح عطرپیشه ها کمی "سخت پوش" هستند بنا بر این بر حذر باشید دوست عزیز :) و موفق!
💗🍓
نرشا جان سلام به عزیز
اگر غلبه ی بی ابا، صریح و محض توت فرنگی رو مد نظر دارید، ضمن حضور اون حس منحصر به فرد سینثتیک/مصنوعی و پلاستیکی اش:
که یک توت فرنگی بسیار صمغی، کشدار، سرسنگین و همزمان کمی آدامسی/پلاستیکی ست...
و
#مونتال رزز الکسیر Roses Elixir
که یک توت فرنگی توامان پلاستیکی و شامپویی ست...
#باربری هر (بربری هر) Burberry Her
که بیشتر نسخه ی Intense 2024 اش مد نظرم بود؛ یک میلک شیک توت فرنگی یا نوار خشک و نجویده ی آدامس توت فرنگی ست...
#تیری موگلر وومنیتی پور اله Womanity Eau pour Elles
من عاشق این یکی ام! متاسفم که الآنه بسیار دشواررس و نایابه هرچند گاه به گاه سمپل اش کف سایت ها ممکنه به چشم بخوره. یک توت فرنگیِ کوکتلیِ خنک، نمکی، ملیح و بشاش تابستانه. بسیار پوشیدنی و فرح بخش...
#هیلد سولیانی فراگولا سالاتا Fraaagola Saalaaata
پاک کن توت فرنگی. خشک و پلاستیکی.
#استفان هامبرت لوکاس 777 ونوم اینکارنت Venom Incarnat
وصف اش یکم دشواره راستش.. اگر ملموس بخوام توصیف اش کنم، بوی یک سری پاک کن بسیار معطر توت فرنگی محور داره اگر به فرض این پاک کن ها رو در ظرف استیل بیمارستان یا آزمایشگاه زیر بینی بگیرید و بو کنید :)) یا یک لاک ناخن صنعتی کمی کهنه و غلیظ رو روی این پاک کن ها بریزید.
Wet Cherry Liquor از برند BOHOBOCO هم هست که پیج اش در حال حاضر در سایت نیست و بسیار شبیه به Lost Cherry ست با یک توت فرنگی بارزتر که به نظرم شکیل و شاد و خوش ترکیب اومد.
بعضی گزینه ها حقیقتا نیش و به اصطلاح عطرپیشه ها کمی "سخت پوش" هستند بنا بر این بر حذر باشید دوست عزیز :) و موفق!
💗🍓
درود بر شما دوست عزیز ، خیلی راهنمایی دقیق و کاملی بود از لطفت متشکرم . از همه عطرهایی که گفتی فقط بربری هر رو تست داشتم:)