سلام بر اعضای محفل خیلی وقته دنبال یک رایحه میگردم ممنون میشم با تجربیاتتون راهنمایی کنید
دختر یا خانم جوانی رو تصور کنید که دکلته کوتاه صورتی رنگ تنش کرده با پاهای ظریف و نسبتا بلند و دستان نازک لطیفی که با هر حرکتش رایحه محو کرمی که روش زده رو در فضا پراکنده میکنه
به همراهش پوستی که با لوسیون کاور شده و موهایی که رایحه شامپوی لطیف لوکس و گرون قیمت میده که فقط از یه تیزی خیلیی کمی استفاده شده برای پخش بهترش
و هوس میکنی که بینیت رو بچسبونی به پوستش و عمیق رایحه ملایم کرمی لوکس و نازشو ساعت ها استشمام کنی یا وقتی درآغوش میکشیش رایحه ماسک مو و پودر صورتش باهم ترکیب شده و یه زمینه کاملا عروسکی ناز و لوکسی رو برات رقم بزنه
سخت دنبال پیدا کردن چنین رایحه ای هستم
چه باتل هایی بیشتر چنین فضایی رو برای شما تداعی میکنن؟
ممنون مه سا جان
چه وصف جانانه و گیرایی :) به به!
اونچه که وصف "پودر صورت + پوست تن نرم و مخملین شده به لوسیون + رنگ ملیح صورتی" رو برای من القا کردند ولی کماکان یکوچولو اون وجوهات میوه ای شامپوییِ معطر رو در ساختارشون کم دارند :
#جورجیو آرمانی اس آی فیوری (سی فیوری) Sì Fiori (نسخه ی SI Passione ی همین برند هم پیشنهادی ست...)
#نارسیسو رودریگز فور هر مسک نود For Her Musc Nude
#گرلن مای اینسولنس My Insolence
#زدیگ اند وولتیر دیس ایز هر This is Her
یک چیز بین این دو جهان، منظور "شامپو یا ماسک موی میوه ایِ به فرض هلویی یا تمشکی + لوسیون بدن شیری/کرمی" :
#جیمی چو آی وانت چو I Want Choo
و خب... موکدا "شامپویی" :
#گلد فیلد اند بنکس استرالیا سانست هاور Sunset Hour
#جیونچی ایرسیستیبل لایو Live Irresistible
#شیسیدو گینزا موراسکی Ginza Murasaki
🌊🍉🍧
جای چندتاییشون توی لیستم خالی بود که با وجود راهنمایی کامل و طبقه بندی شده ات اضافه شد حتما تستشون میکنم
ممنونم ازت
ممنونم ازت حتما تستشون میکنم
بین سه تا کار اول که مشابهن کیفیت کدوم کار بهتره از لحاظ ماندگاری و پخش؟
اول جسیکا بعد الیزابت البته درکل moderate هستن. بربری کمتره
عزیزممم😍😍😍به روی چشم