درود دوستان امروز یک سوالی به ذهنم رسید به نظر شما این کرکتر های فیکشن هرکدوم بوی چه عطری میدهند؟
Regina george فیلم mean girls
Elle woods فیلم legally blonde
Blair waldorf سریال gossip girls
Miranda فیلم the devils wear prada
دقیقا وانیلی و قلدر
چه انتخاب با دیتیلی دقیقا خودشه
Regina :
#ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal
چون تیزی زبون کنایه آمیز و لبخند گول زننده ی مثلا دوستانه اش بسیار به جنس تیز و فراشیرین عسل این عطر می خونه! همچنین اون ماهیتِ پرهیاهوی "نگاهم کنید! من اینجام!"
Elle :
#جورجیو آرمانی مای وی My Way یا
#پرادا سندی گلاس (کندی گلاس) Prada Candy Gloss
من جدا از اون خانم بدم نمیاد :) ولی پوشش صورتی + موی بلُند + شیواوا/پامرانین به عنوان بخشی از استایل و سرجمع جنس زنانگیِ لوس اش با اون صدای زیرِ کودکانه این دو مورد رو برام تداعی کرد!
Miranda :
#تام فورد ولوت ارکید (تام فرد ولوت اورکید) Velvet Orchid
نه؟! :) صرف تم رنگی پوششون البته...
Regina :
#ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal
چون تیزی زبون کنایه آمیز و لبخند گول زننده ی مثلا دوستانه اش بسیار به جنس تیز و فراشیرین عسل این عطر می خونه! همچنین اون ماهیتِ پرهیاهوی "نگاهم کنید! من اینجام!"
Elle :
#جورجیو آرمانی مای وی My Way یا
#پرادا سندی گلاس (کندی گلاس) Prada Candy Gloss
من جدا از اون خانم بدم نمیاد :) ولی پوشش صورتی + موی بلُند + شیواوا/پامرانین به عنوان بخشی از استایل و سرجمع جنس زنانگیِ لوس اش با اون صدای زیرِ کودکانه این دو مورد رو برام تداعی کرد!
Miranda :
#تام فورد ولوت ارکید (تام فرد ولوت اورکید) Velvet Orchid
نه؟! :) صرف تم رنگی پوششون البته...
چه پاسخ کامل جالبی کیف کردم، ممنون از شما.
Regina قطعا با اسکندل دنبال جلب توجه توی جمع خواهد بود
مای وی هم همون عطر فلورالی هست که elle روزانه استفاده میکنه اما متسفانه از کندی گلاس حافظه بویایی ندارم مدت هاست نبوییدمش پس یک دلیل خوب برای خرید دکانت
با ولوت اورکید برای miranda اولش خیلی موافق نبودم اما آخرش گفتید صرف تم رنگی پوششون بنظرم منطقی اومد