سلام روزتون بخیر، کسی از سایت ال..سا پرف..وم خرید داشته؟ تخفیفاشون زیاده و قیمتشون نسبت به بقیه سایتایی که میشناسم خیلی پایینتره شک کردم
بهشون زنگ زدم گفتم فلان ادکلن تولید چه سالیه و بچکد رو بهم بگید؟
یکی جواب داد توی واتساپ یا (نمیدونم ایتا یا بله) پیام بذارید (ایام قطعی اینترنت)
گفتم دسترسی به واتساپ نیست و اپای ایرانی رو هم نصب نمیکنم اعتماد ندارم. گفت پس فردا فلان ساعت تماس بگیرید تلفنی بگم
فرداش زنگ زدم نفر اول گفت فلان جا پیام بده. گفتم مقدور نیست. جواب داد پس معذرت میخوام نمیتونم بگم. خداحافظی کردم
اما بعدش گفتم این چه کارمندی بود که با این شیوه تعیین تکلیف میکنه در حالی که دیروز یه نفر دیگه گفت تلفنی هم جواب میدم
دوباره زنگ زدم یه نفر دیگه جواب داد. سوالمو تکرار کردم. گفت همکارم بهتون گفته که توی بله (شایدم ایتا) پیام بذارید. گفتم منو وصل کنید به مدیریت، ببینم ایشون تعیین کرده پروتوکل جوابدهی شما باید اینجور باشه یا شما شخصا تصمیم میگیرید جواب کیو کجا بدین
گفت مدیر نیست و خارج از کشوره و میتونید از ما خرید نکنید
جواب دادم شما نه اینماد دارین، نه آدرس حضوری دارین، جواب دادنتونم الان که خرید نکردیم اینجوری سربالاست وای بهحال اینکه خرید کنیم و ناراضی باشیم و به خدمات پس از فروش نیاز باشه
قبلش هم ازشون پرسیده بودم که فروشگاه دارید برای خرید حضوری و جواب دادن نه
محض محکمکاری به فلان دوستم که فیلترشکن داشت گفتم ممکنه پیام بدی و بپرسی بچکد رو بگن و بگن تولید چه سالیه؟
پیام داده بود اما یادم نیست بچکد رو نگفتن یا سال تولید رو (جواب ناقص داده بودن) بعدم گفته بودن میتونی حضوری بیای ایرانمال فروشگاهمون اونجاست
اینکه هر اپراتور به صلاحدید خودش یه جواب میده و یهبار میگن فروشگاه حضوری نداریم و یهبار میگن داریم و کلا شیوۀ بسیار افسارگسیختۀ پاسخگوییشون به هیچ وجه برای من قابل اعتماد نبود
کافیه گوشتو بدی دست گربه و پولو پرداخت کنی و بعد مثلا شاکی بشی این عطر تقلبیه و بخوای پس بدی. یقیۀ کیو میخوای بگیری؟ تنها چیزی که ازشون هست یه شماره تلفنه
یه نکتۀ دیگه که یادم رفت
طبق قانون فروشگاههای اینترنتی باید 7 روز امکان پس گرفتن کالا رو برای مشتری فراهم کنن
بعد اینا توی بخش قوانین بازگرداندن کالا نوشتن:
«1.در شهر تهران بیش از یک روز ودر شهرستان ها بیش از چهار روز از ثبت سفارش نگذشته باشد.»
همهچیز مسخره و وقیحانه هست
بهطور متوسط فقط 1 هفته طول میکشه پس بستهها رو برسونه
حالا اینا بهکنار، ننوشته که 4 روز پس از ارسال کالا. نوشته پس از ثبت سفارش
همهچیز غیر منطقی و بهضرر کاربر تنظیم شده
کاملا معتبرن قیمتا فقط گاهی به روز نیس